top of page
Obrázek autoraEva Pru

Společně k dobrovolnictví

Aktualizováno: 26. 9.

KOUS Vysočina, z. s. společně s Krajem Vysočina pořádá 3. ročník

"putovní" konference s tématem dobrovolnictví a to 3. 10. 2024.

Vedlejší zážitkový vzdělávací program 4. 10. 2024.

Letos ve městě Žďár nad Sázavou

pod záštitou 1. náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina Mgr. Hanou Hajnovou.

Osobností a velkou energií propojuje státní sféru a neziskové organizace Kraje Vysočina, jako dobrovolnice se účastní mnoha akcí ve městě Telč a další smysluplné akce podporuje napříč krajem Vysočina.

Vedení města Žďár nad Sázavou je velkým podporovatelem dobrovolnictví a komunitních akcí. Pan starosta Ing. Martin Mrkos se aktivně zúčastní celé konference.



Předseda KOUS Vysočina, z. s. Jan Petr Nekovář je mimořádný člověk prosazující inovativní metody v řízení a vedení lidí a jako dobrovolník vede naší střešní neziskovou organizaci Kraje Vysočina spolu s členy výkonné rady. Konferenci nám zahájí a povede interaktivní workshop 4. 10. 2024.

"Společně k dobrovolnictví", to je náš společný cíl.

Hlavním tématem je rozvoj dobrovolnictví, spolupráce a společné cíle, komunikace

s veřejností, státní správou i dobrovolníky. Samozřejmě i řešení dotačních titulů

a zkušenosti s dobrovolnictvím i na mezinárodní úrovni.

Mimo panelových diskuzí se zainteresovanými hosty z celé České republiky nebude chybět networking, síťování, možná spolupráce.

Představíme náš mezinárodní projekt Erasmus+ "Stay tuned!", který pomalu finišuje.

Za pár dní je poslední setkání všech partnerů v Itálii. Výstupy rozvoje a podpory dobrovolnictví šíříme nyní mezi mladé lidi.

Naším velkým partnerem je v této oblasti neziskovka Hodina-H, která má mnoholeté zkušenosti s dobrovolnictvím na mezinárodní úrovni.

V pracovní skupině pro dobrovolnictví s námi plánují strategické kroky koordinátoři dobrovolníků z celého kraje a neziskovky s dobrovolníky. Tímto všem děkujeme za pomoc při plánování a realizaci nejen naší konference.

A v neposlední řadě děkujeme Národní asociaci dobrovolnictví, kde jsme jako neziskovka členem, za zapůjčení výstavy, která bude součástí programu konference a také se k nám připojí výkonná ředitelka Bc.Stanislava Hamáková DiS.


Přihlásit se můžete přímo ZDE






30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page