top of page
  • Obrázek autoraEva Pru

Pomáháme Vysočině podpořilo 17 NNO v roce 2022

Aktualizováno: 7. 6. 2023

I v letošním roce jsme nastartovali "projekt" Pomáháme Vysočině a to v oblasti kultury

a přírody.








Díky získané částce od donátora Ing. Petra Jeřábka a jeho společnosti MIRAGE IMEX, s.r.o. jsme letos podpořili 17 NNO.


Podpořené organizace pořádali různé akce během léta a podzimu a to v oblasti kultury:

Síť pro rodinu - Malý festival pro rodiny z celé Vysočiny, Čtveráci - Pouť k svatému Janu Křtiteli, Spolek Hořepnicko - Spolkový den nejen pro děti, FSCCE Horní Dubenky -Parrésia 2022, Jinak - Piknik na keťásku, Horticon - Den otevřených dveří, Orel - Letní sousedský večer na dvorku, Tilia - Slavnosti slunovratu v Lípě, Tilianek - Rodinný den k oslavě Tiliánkových narozenin, MC Krteček - Loutky v děkanské zahradě.


Akce na podporu a rozvoj životního prostředí:

Šlápoty Hněvkovice - Čisté studánky a okolí Humpolecka, Sokol Želetava - Výsadba stromků na Sokolské zahradě v Želetavě, Horticon - Můžeš to udělat i TY! (péče o krajinu), Dolní mlýn - -Studánka Sv. Zdislava u Dolního mlýna, Tiliánek - Přírodovědný kroužek, RC Krteček - Na zemi jako v pohádce a Trnávka - Vylévání studánek.


Některé akce zveřejníme podrobněji.

27 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

1 Comment


Jan Petr Nekovar
Jan Petr Nekovar
Jan 12, 2023

Jsem rád, že se nám daří získávat prostředky ze soukromých zdrojů. Spojení neziskového a komerčního sektoru je velké téma, které stojí za to podporovat a rozvíjet. Díky spokojenosti Ing. Petra Jeřábka z naší činností se nám podařilo získat finance i na rok 2023. Děkujeme a jedeme dál!

Like
bottom of page